Promisiunea noastra

28 zile drept de retur! Nu sunteti 100% multumiti de produsul comandat? Dumneavoastra returnati produsul, noi va returnam banii in cont!

Nu este nicio problema sa va razganditi!

Stim ca uneori este greu sa gasesti produsul sau nuanta potrivita. Aveti la dispozitie 28 zile de la data comenzi. Trebuie doar sa ne trimeti email pe
[email protected] in care sa ne anuntati ca doriti sa returnati produsul. Nici nu trebuie sa ne explicati de ce vreti sa-l returnati :)


Numai produsele originale, de cea mai inalta calitate


Cu produsele cosmetice nu se pot face exceptii!
Va asiguram ca toate produsele sunt originale si achizitionate direct de la producator sau de distribuitorul official.Cumparaturi simple, rapide si in siguranta!


100% cumparaturi sigure! Datele voastre sunt protejate si va asiguram ca toata tranzactiile online sunt facute in ceea mai mare siguranta. Comandati usor si comod din oriunde va aflati! :)


Nu aveti nevoie de un buget mare


Portofelul dvs. poate pierde in greutate, chiar si fara fitness, dar nu ar trebui sa faca acest lucru cand va cumparati produse cosmetice si machiaj.
PinkPanda.ro incearcă intotdeauna sa ofere cele mai accesibile preturi pentru produse de inalta calitate.
Preturile noastre sunt atat de mici incat, uneori, vei crede ca ele nu sunt reale. Va asiguram ca va oferim doar produse de cea mai buna calitate si la preturi rezonabile.
26. 04. 2023