Termeni si conditii

Termeni si conditii al magazinului on-line cu produse cosmetice PinkPanda.ro care este detinuta de catre compania Konverzija d.o.o, sunt efectuate in conformitate cu legea slovena privind protectia consumatorilor (ZVPot), precum si in baza recomandarilor Camerei de Comert Internationale si legii slovene de e-commerce.

Informatii despre companie.
Konverzija d.o.o.
Slovenceva 24
1000 Ljubljana
Slovenia

Unicredit RO
IBAN: RO58 BACX 0000 0014 1200 8000
Swift: BACXROBU
Numare de inregistrare: 6085822000
Inregistrat ca platitor de TVA in Romania: RO37263502 
Srg: 2011/51055 - 11.1.2012, Tribunal Judetean Celje

CEO: Tina Jan


Magazinul on-line PinkPanda.ro (denumit în continuare "PinkPanda.ro" sau "magazinul online") este operat de societatea Konverzija d.o.o. ( denimita in continuare "vanzator"). Atunci cand va conectați în sistemul PinkPanda.ro vizitatorul dobandește un nume de utilizator, care este egal cu adresa de e-mail si o parola. Numele utilizatorului si parola definesc utilizatorul in mod clar impreuna cu datele introduse de el. Procesul de comanda al consumatorilor este simplificat si asigura furnizorul de a proteja datele complete și utilizarea, in conformitate cu conditiile in care este de acord cu (potential) client. Vanzatorul asigura protejarea datelor utilizatorului si ofera proces de comanda simplificat si in acord cu Termenii si conditiile ale magazinului online. Termenii si conditiile includ activitatile operationale ale PinkPanda.de, drepturi de utilizator și relații de afaceri între furnizor și client.

Informaţii privind accesibilitatea


(Rezumatul legislatiei)
Vanzatorul este de acord sa permita clientului, în orice moment accesul la urmatoarele informatii:
a) identitatea companiei (denumirea si sediul, numarul de inregistrare)
b) date de contact pentru a lua rapid legatura cu vanzatorul (email)
c) principalele caracteristici ale produselor sau serviciilor (inclusiv servicii post-vanzare si garantii).
d) disponibilitatea produselor (fiecare produs sau serviciu care este oferit pe site ar trebui sa fie disponibile intr-un interval de timp rezonabil)
e) livrarea bunurilor sau prestarea serviciilor (tip, locatie si timpul de livrare).
f) toate preturile trebuie să fie în mod clar si neechivoc definite si trebuie sa fie clar daca acestea contin taxe si costuri de transport,
g) plata si livrare,
h) durata ofertei,
i) Perioada în care este inca posibil de a anula contractul, precum și condițiile de anulare. Conditii de retur, tip si costuri suplimentare privind transportul.
j) o explicație a procesului de plangere/sesizare, inclusiv toate informațiile cu privire la persoana de contact sau departamentul pentru legatura cu clienții.
Pentru motive justificate vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii.

Gama de produse
Produsele si stocurile oferite de PinkPanda.ro sunt actualizate in mod frecvent, iar daca un anumit produs nu este disponibil pe site, clientul poate sa primeasca informatii suplimentare utilizand adresa de e-mail oferita de vanzator.
Toate pozele de pe site-ul nostru sunt cu titlu de prezentare. Din cauza luminii si tehnologiei de afisare, aspectul real al produselor si in special culorile acestora poate fi diferit.

Modalitati de plata

Furnizorul va ofera urmatoarele metode de plata:

Plata prin card de credit sau debit si prin PayPal. Aceste tipuri de plati sunt procesate in valuta si taxe suplimentare, in aceasta privinta PinkPanda.ro nu este trasa la raspundere. - Ramburs la curier (momentul in care comanda va fi livrata). La plata ramburs se adauga taxa de livrare 12,99 Lei + 3,99 lei taxa ramburs. - Plata prin proforma. Dovada platii se poate trimite pe adresa noastra de e-mail [email protected] Aveti la dispozitie un termen de 7 zile sa platiti proforma - daca nu este achitata in 7 zile, comanda dvs. va fi anulata automat.

Pentru comenzile platite online, costul de transport este de 12,99 Lei.  Daca optati pentru plata ramburs, suma platita de client va fi de 3.99 Lei (plata ramburs) Pentru comenzi platite online costurile de transport sunt platite de catre client si sunt in valoare de 12,99 Lei daca plata este efectuata cu cardul si daca optati pentru plata ramburs, costul transportului va fi de 16, 98 Lei. Atenție: Aceste condiții și costurile de transport se aplică numai pentru teritoriul Romaniei. Comanda minima acceptata este de 45,00 RON.
Puteti plasa comenzi cu plata ramburs de maxim 710 lei. In cazul in care comanda va depasi aceasta suma, plata va fi efectuata online (cu cardul sau PayPal).

Oferim clientilor nostri optiunea de a trimite comanda cu prioritate. Comenzile cu prioritate vor fi ambalate si expediate mai repede catre firma de curierat, dar din cauza tranzitului international (folosim si firme de curierat externe), nu putem garanta ca toate comenzile cu aceasta optiune vor fi livrate mai rapid sau nu se pot confrunta cu unele intarzieri (din cauza conditiilor meteo, probleme tehnice, etc). Aceasta optiune face referire in principal la faptul ca pe plan intern, in procesul de logistica va avea cea mai mare prioritate in procesare si expediere. Costul pentru comanda cu prioritate este: 4.99 Lei


Dupa confirmarea comenzii fiecare cumparator primeste, de asemenea, factura electronică, la adresa pe care a introdus-o în timpul comenzii.
In cazul in care informatiile oferite de catre client sunt incorecte sau incomplete, iar comanda nu este livrata, PinkPanda.ro nu poate fi tras la raspundere pentru comenzi neonorate. In cazul in care un produs nu este pe stoc si nu se poate onora comanda, PinkPanda.ro este obligat sa informeze clientul in termen de 30 de zile calendaristice. 

Preturi
Toate prețurile  includ TVA de 19% dacă nu este specificat in mod expres altfel. Preturile sunt valabile conform metodelor de plati mentionate mai sus si impreuna cu termenii si conditiile. Contractul de cumparare intre vanzator si client va fi inchis in momentul in care vanzatorul confirma comanda (clientul primeste un e-mail cu o confirmare a comenzii). Din acest moment, toate preturile si toate conditiile sunt fixe și valabile atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Toate ofertele promotionale ale unei paginii sunt valabile pana la data indicata sau pana la epuizarea stocurilor disponibile. PinkPanda.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile de bunuri si servicii fara a alerta utilizatorii sau clientii lor.  

Persoanele cu varsta sub 18 nu au voie sa plaseze o comanda.

Coduri Promotionale

Din cand in cand trimitem cod promotional/e clientilor nostri care sunt abonati la Newsletter sau prin alte metode si canale.
Codurile promoționale ofera o multime de avantaje, fie un cadou sau reducere. Fiecare cod este întotdeauna valabil in limita de timp si/sau produs (specificata impreuna cu codul) ,si dupa, sau inaintea perioadei de valabilitate acest cod este invalid. Codul promotional se introduce in campul specificat in cosul clientului. Codurile promotionale nu se pot cumula - se poate folosi un singur cod pe comanda. 
Codurile promotionale nu se pot aplica la urmatoarele branduri: Nu uita! Codurile promotionale nu se pot aplica la urmatoarele branduri: 4kidsandus, Anastasia Beverly Hills, Z-palette, Petra Lovely Hair, NYX Professional Makeup, Nabla, Alterna, Olaplex, Prackt, Canon, Remington, Sigma Beauty, Catrice, Essence, BPerfect, Everyday Minerals, Eye of Horus, L.O.V., Nelipot, Nutrisslim, OPV Beauty, Scott Barnes, The Balm, Twigs si Noelle Brush.
Retragerea din contract


În cazul contractelor la distanta, cumparatorul are dreptul de a anula contractul în termen de 14 zile de la achizitia produselor. (articolul nr. 43 din Legea privind protecția consumatorilor). Clientul doar trebuie sa notifice vanzatorul si fara sa-si motiveze decizia la adresa de email:[email protected]

Cumparatorul trebuie sa returneze produsele in termen de 28 de zile de la notificarea privind rezilierea contractului si va suporta toate costurile directe de returnare la adresa: Sos. Arad - Iratos FN, Arad, Numar de telefon: 0751.529.650, in atentia: KONVERZIJA D.O.O, Depozit DPD ARAD

Dupa primirea produselor, potrivit legii, vanzatorul este obligat sa restituie cumparatorului valoarea produsului/produselor returnate. Costul privind expedierea produselor este suportat de catre cumparator.
Impreuna cu returnarea produselor, clientul este obligat sa ofere vanzatorului contul bancar (IBAN) si numele complet. 
 
Restituirea banilor se va face în termen de 14 zile de la primirea instiintarii privind anularea contractului.
Suma care o sa fie returnata este suma pe care clientul a platit-o pentru a intra in posesia produsului/produselor achizitionate (nu se pot returna costuri legate de transport).
Daca plata a fost efectuata prin contul PayPal nu putem returna diferenta de la conversia schimbului valutar deoarece acestea sunt regulile impuse de PayPal si se ghideaza dupa cursul valutar din ziua respectiva.
Produsele cumparate in set se pot returna doar daca setul este complet ( contine toate produsele livrate). 
Produsulele trebuie sa fiu in aceeasi stare in care au fost livrate si insotite de accesoriile/cadourile cu care au fost livrate.
Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se accepta doar daca sunt sigilate. Formularele  1 și 2


Politica de confidentialitate

Vanzatorul este obligat sa protejeze toate datele personale ale cumparatorului.

Vanzatorul va utiliza datele personale ale cumparatorului doar pentru îndeplinirea scopului cu care ele sunt oferite ( livrarea produselor/serviciilor achizitionate, livrarea, newslettere informative si promotionale, emiterea facturii) și alte forme de comunicare necesare.
Datele cumparatorului nu vor fi oferite/dezvaluite persoanelor neautorizate.

Comunicare

Utilizatorul este de acord ca furnizorul sa-l contacteze prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanța ( email, telefon).

Materialele promotionale se trimit utilizand email sau SMS si pot fi:
- materiale care sunt specificate ca materiale publicitare;
- informatiile sunt oferite clar pentru utilizator;
- diversele campanii, promotii si alte tehnici de marketing vor fi întotdeauna marcate ca atare, conditiile de participare vor fi raportate în mod clar,
- utilizatorul este drept de a refuza/anula primirea acestei notificari ( email sau SMS); Vanzatorul va respecta dorința cumpărătorului de a nu primi mesaje promoționale.Proprietate intelectuala si industriala

Toate pozele de produse, materiale video, elemente grafice si alte materiale viziuale sau texte aflate pe magazinul online PinkPanda sunt obiecte de drepturi de autor si nu pot fi folosite doar daca nu este specificat in format scris. 
Brandul PinkPanda.ro si logo-ul sunt deținute de Konverzija d.o.o.

Reclamatii și dispute

Vanzatorul respecta legislatia in vigoare privind protectia consumatorilor. Vanzatorul se angajeaza sa respecte toate obligatiile sale si sa stabileasca un sistem eficient de gestionare al plangerilor. Reclamatiile trebuie trimise la adresa de e-mail: [email protected]
Vanzatorul trebuie să confirme ca a primit plangerea în termen de cinci zile lucratoare de la primirea plangerii, sa informeze clientul de timpul estimativ pentru rezolvare si mereu sa ofere informatii in privinta si statusul rezolvarii. Vanzatorul se angajeaza intotdeauna sa rezolve disputele într-un mod prietenos.In cazul in care factura nu corespunde cu ceea ce aveti in colet sau aveti un produs deteriorat/gresit ne puteti comunica in termen de 48 de ore de la primirea coletului. Daca acest termen va fi depasit, reclamatia nu va mai fi valabila.


Cadouri si coduri promoționale


Clientii fideli, abonati la newsletter sau altii care ne urmaresc prin alte canale pot primi regulat cadouri sau coduri promotionale. O astfel de actiune include si cadouri gratuite - un produs care este adaugat gratuit in livrarea unei comenzi. Un astfel de plan de promovare pentru a da un produs mic pentru toti clientii care achizitioneaza produsele totale de pret mai mare decat o anumită valoare. Valoarea si cadoul sunt intotdeauna prezentate in mod clar. Clientul singur decide daca vrea sa achizitioneze de, sau peste valoarea specificata. Daca clientul vrea sa returneze un produs sau toate produsele care fac parte din comanda cu care a primit cadoul, clientul trebuie sa returneze si produsul cadou. Daca clientul returneaza un produs fara care valoarea comenzii ramane sub pragul specificat pentru a primi cadoul, clientul trebuie sa returneze produsul cadoul. 

Cadourile si/sau produsele pe care clientii le primesc gratuit la plasarea unei comenzi nu pot fi returnate sau modificate. De asemenea, nu se poate solicita rambursarea banilor pentru produsele din Mystery Bag. Produsele din punga Mystery Bag sunt o surpriza si nu putem verifica continutul ei, tocmai din acest motiv, exista posibilitatea ca mai multe pungi sa contina aceleasi produse sau produse similare. De asemenea, in acest caz, nu poate fi returnat, schimbat si nu se poate cere plata ramburs pentru acesta.

Exemplu: Pentru a primi cadou clienul trebuie sa faca achizitii de peste 100 RON ( fara taxa si costuri suplimentare legate de livrare). Clientul decide sa faca achiztii de 120 RON. In termenul specificat in Termeni si conditii decide sa returneze un produs de 30 RON. Valoarea achizitiei scade la 90 RON si este sub pragul promotiei (100 RON) si respectiv clientul trebuie sa returneze si produsul cadou. Pentru a nu pierde produsul cadou clientul poate sa aleaga optiunea de a inlocui produsul sau schimba cu altul in aceleasi valoare.

Produsele cadou nu pot fi returnate si inlocuite cu contra valoarea lor.


Forta majora

 
Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru incalcarea obligatiilor sale contractuale daca un astfel de esec se datoreaza cazului de forta majora. Forta majora este un eveniment imprevizibil dincolo de controlul partilor, care nu poate fi evitat.


Competenta


Orice litigiu aparut intre client si PinkPanda.ro vor fi tratate în conformitate cu legislația slovenă si examinarea va avea loc in instantele competente din municipiul sloven Ljubljana.

Conform normelor legale, nu recunoaștem nici o entitate de soluționare extrajudiciară a litigiilor în materie de consum ca fiind competentă să soluţioneze unlitigiu în materie de consum care ar putea fi declanşat de către un consumator în conformitate cu Legea privind soluționarea extrajudiciară a litigiilor in materie de consum. O societate care, în calitate de furnizor de bunuri si servicii, ofera servicii de magazin electronic (magazin online) pe teritoriul Sloveniei, afișează pe pagina sa de internet o legătura (link) către platforma de soluționare online a litigiilor în materie de consum (SOL). Platforma este pusă la dispozițiaconsumatorilor prin link-ul de AICI.

Reglementarea menționată este prevăzută de Legea privind soluționarea extrajudiciară a litigiilor în materie de consum, de Regulamentul (UE) nr. 524/2013 al Parlamentului European și al Consiliului privind soluționarea online a litigiilor în materie de consum și de modificarea Regulamentului (CE) nr. 2016/2004 și a Directivei 2009/22/CE.

Protecţia datelor cu caracter personal

Generalități

Societatea se obligă să protejeze confidențialitatea datelor cu caracter personal și viaţa privată a utilizatorilormagazinelor online. Societatea va utiliza datele personale colectate exclusiv in scopul furnizării serviciilor oferite. Societatea respectă confidențialitatea datelor cu caracter personal și viaţa privată a utilizatorilor magazinelor online, motiv pentru care va face tot ceea ce este necesar pentru a le proteja impotriva oricăror forme de încălcare și de abuz. Datele cu caracter personal ale utilizatorilor este unul din domeniile cărora societatea le acordă o grijă și atenție deosebită, întrucât este conștientă de natura delicată a acestui domeniu.

În anumite cazuri, comunicarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului unei societăți este indispensabilă, astfel încât procesatorul, în calitate de furnizor, să-și poată îndeplini obligațiile contractuale față de utilizator.Lista cu datele procesate cu caracter personal ale companiei se afla  aici:
Furnizorul protejează în permanență datele cu caracter personal colectate, în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial al RS, nr. 94/07) (ZVOP-1), Legea privind comunicațiile electronice (Monitorul Oficial al RS nr. 109/12, 110/13, 40/14 - ZIN-B, 54/14 – decizia CC, 81/15 și 40/17) și Regulamentul general privind protecția datelor (din engleză General Data Protection Regulation – GDPR).

Utilizarea datelor cu caracter personal


În scopul furnizării serviciilor oferite, societatea colectează, gestionează, procesează și stochează următoarele date ale utilizatorului:
numele si prenumele
adresele de livrare
numele societăţii respectiv denumirea persoanei juridice (în cazul în care utilizatorul este o persoană juridică)
Codul de Identificare Fiscală al persoanei juridice (în cazul în care utilizatorul este o persoană juridică)
adresa de poștă electronică (numele de utilizator)
parola în formă criptată
numărul de telefon de contact
alte date furnizate de către utilizator, în mod voluntar, în formularele magazinului
alte date adăugate ulterior de către utilizator, în mod voluntar, în profilul său

Societatea nu îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea, exactitatea și actualitatea datelor, introduse de cătreutilizatori.
Furnizorul nu va transmite datele către terți, cu excepția părţilor contractante cu care a încheiat un acord privind protecția datelor cu caracter personal, acestia fiind obligați contractual, ca și furnizorul, sa respecte aceleași standarde de protecție a datelor cu caracter personal.
Furnizorul colectează datele cu caracter personal cu consimţământul respectiv acordul explicit al persoanelor. Aceste acorduri le păstrează împreună cu conținutul lor și al formularului cu ajutorul căruia au fost obținute.
Furnizorul păstrează bazele de date cu caracter personal pe teritoriul Republicii Slovenia și nu le transferă către alte state.
Scopul utilizarii:
Datele cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului www.pinkpanda.ro in scopul efectuarii achizitiei on-line, vor fi utilizate exclusiv in scopul desfasurarii livrarii.
Sunteti de acord cu stocarea, prelucrarea si transmiterea datelor cu caracter personal prin participarea la concursuri sau abonarea la newsletter prin e-mail. Utilizatorul Konverzija d.o.o., autorizeaza prelucrarea si stocarea datelor personale transmise, in conformitate cu legea privind protectia datelor cu caracter personal. Consimtamantul utilizatorului permite companiei Konverzija d.o.o, administrarea de date colectate in scopul probelor, cercetarilor si prelucrarea statistica a datelor in determinarea utilizarii serviciilor, adaptarea ofertelor, cercetarea de piata, serviciu de informare, stiri si oferte speciale prin e-mail, numere de telefon precum si alte materiale publicitare pentru a informa utilizatorii de servicii online www.pinkpanda.ro si a companiei Konverzija d.o.o. si altor entitati asociate. Datele colectate nu vor fi transmise tertilor.
Puteti oricand revoca acordul dvs. cu compania Konverzija d.o.o pentru eliminarea datelor cu caracter personal din baza de date atat timp cat nu este afectat atingerea scopului pentru care au fost stocate datele. Datele sunt pastrate 10 ani pentru utilizatorii site-ului www.pinkpanda.ro, 10 luni pentru participantii la tombole, 10 ani pentru castigatorii tombolelor si pentru a verifica daca este abonat la newsletter. In momentul gestionarii datelor personale, o persoana, poate, la cerere, sa vizualizeze si actualizeze datele personale din baza de date.


Aplicarea politicii de confidențialitate


Conform Legii privind protecția datelor cu caracter personal, în cadrul societății protecția datelor cu caracter personal este reglementată prin Regulamentul privind protecția datelor cu caracter personal.
Tuturor angajaţilor societăţii pe bază de contract saupe fracțiune de normă care au acces la datele cu caracter personal și alte date ale utilizatorilor, sunt aduse la cunostinţă dispozițiile Regulamentului privind protecția datelor cu caracter personal și a altor date, aceștia având obligația de a respecta dispozițiile privind protecția confidențialității datelor cu caracter personal și a vieţii private a utilizatorilor magazinului online. Obligația de a proteja datele cu caracter personal și alte date este valabilă pe o perioada nedeterminată, și după încetarea raporturilor de muncă cu societatea.

Utilizatorii înregistrați potînceta oricând să utilizeze magazinul online prin anularea înregistrarii. Acest lucru îl pot face printr-o declarație, în formă scrisă, de anulare a înregistrării. Înainte de prezentarea acestei declarații, utilizatorul trebuie să-și stingă toate obligațiile restante care decurg din titlu achizițiilor efectuate în magazinul online. Societatea va proteja confidențialitatea datelor cu caracter personal și viaţa privată a utilizatorilor magazinelor online în limitele politicii de confidențialitate, și în cazul anulării înregistrării.

Protejarea copiilor

Mesajele publicitare vor fi clar vizibile (luând în considerare vârsta) și vor fi separate în mod clar de jocuri și de competiții. Fiecare comunicație destinată copiilor va fi adecvată vârstei acestora și nu va abuza de încrederea copiilor, de lipsa de experiență sau de simțul loialității acestora. Furnizorul nu poate accepta o comandă de la cineva, despre care știe sau bănuiește că este un copil, fără a avea permisiunea explicită a părinților sau a tutorilor acestuia.

Furnizorul nu poate accepta nici un fel de date cu caracter personal privind copii, fără permisiunea expresă a părinților sau a tutorilor acestora. De asemenea, furnizorul nu poate dezvăluicătre terţidatele primite de la copii, cu excepția părinților respectiv a tutorilor acestora. Furnizorul nu poate oferi liberul acces la produsele sau serviciile dăunătoare copiilor.

Dreptul la informare şi la ştergerea datelor

Aveți dreptul de a primi informații privind datele dvs. cu caracter personal de care dispunem, precum și dreptul de a șterge aceste date. Dacă aveți întrebări legate de ștergerea, prelucrarea sau utilizarea datelor dvs., vă rugăm să contactați [email protected], sau să ne trimiteți o solicitare prin e-mail.
Persoana autorizata pentru protejarea datelor cu caracter personal in cadrul companiei este Maja Poročnik, Stegne 13a, 1000 Ljubljana, [email protected].

Anunțuri privind statusul de livrare (a comenzii): Ne rezervăm dreptul de a vă anunța la numărul de telefon introdus în procedura de comandă, printr-un mesaj SMS, în momentul în care comanda dvs. a fost expediată și în cazul în care articolele nu au fost preluate in termen de 3 până la 5 zile. Dacă articolele nu au fost preluate în mai mult de 5 zile, ne rezervăm dreptul de a apela numărul de telefon comunicat, în semn ale unui memento pentruridicarea articolelor. De asemenea, pe cumpărători îi informăm asupra statusului de livrare și prin mesajele electronice.

Anunțurile: după înscrierea la anunțuri, numele dvs., numărul de telefon și adresa electronică, vor fi utilizate, cu permisiunea dvs., în scopuri promoționale, până când vă veți dezabona de la anunțuri. Sunteți înscrişi la primirea de anunțuri numai în cazul în care, în momentul efectuării comenzii, veți selecta o căsuță specială care vă va permite înscrierea la anunțuri.

Din baza de anunțuri a destinatarului, vă puteți dezabona oricând printr-un mesaj către [email protected]pinkpanda.ro, sau făcând clic pe linkul »Dezabonare aici« aflat în partea de jos a mesajelor electronice promoționale.
Orice persoană, al cărei furnizor colectează, stochează și procesează datele cu caracter personal ale acesteia, are cu privire la aceste date următoarele drepturi:
Dreptul de a fi uitat - în cazul în care o persoană nu mai dorește ca datele sale cu caracter personal, pe care le stochează și prelucrează procesatorul, să mai fie prelucrate, și cu condiţia să nu existemotive legale pentru o stocare ulterioară a acestora, persoana poate oricând solicita operatorului ștergerea datelor sale.
Dreptul de a cunoaște perioada de stocare a datele cu caracter personal.
Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor, sau de a depune o reclamaţie
Dreptul la portabilitate – persoana, dacă dorește, poate solicita de la procesator furnizarea datelor cu caracter personal comunicate de către acesta, într-o formă structurată, utilizată pe scară largă și lizibilă.
Dreptul la o cale de atac și la sancțiuni - persoana are dreptul de a depune o reclamaţie la autoritatea de supraveghere, precum și dreptul la o cale de atac împotriva deciziei autorității de supraveghere, sau, în cazul inacțiunii autorității de supraveghere, dreptul la despăgubire și la răspundere contractuală.
Dreptul de a nu fi supus unor măsuri rezultate doar din profilare, analiză sau din previziuni prin utilizarea mijloacelor automatizate de prelucrare.
Dreptul de a-și retrage consimțământul - persoana are dreptul de a-și retrage consimțământul acordat pentru prelucrarea ulterioară a datelor cu caracter personal, îndeosebi în cazulvânzării directe.

Procedura exercitării drepturilor

Mi s-a adus la cunoștințăfaptul că toate solicitările menționate mai sus cu privire la exercitarea drepturilor legate de datele cu caracter personal, pot fi adresate în scris operatorului, și anumela adresa electronică [email protected].
Mi s-a adus la cunoștințăfaptul că, pentru necesitatea unei identificări fiabile, în cazul exercitării drepturilor legate de date cu caracter personal, operatorul îmi poate solicita informații suplimentare și poate refuza să acționeze doar în cazul în care acesta dovedește că nu mă poate identifica în mod fiabil.
Mi s-a adus la cunoștințăfaptul că, la prezentarea solicitării privind exercitarea drepturilor legate de datele cu caracter personal menționate mai sus, operatorul are obligația de a răspunde fără întârzieri nejustificate și nu mai târziu de o lună de la data primirii solicitării.
Societatea stochează datele cu caracter personal ale unei persoane până în momentul anulării consimțământului acordat pentru stocarea și prelucrarea datelor persoanei. Utilizatorul își poate retrage consimțământul pentru primirea mesajelor electronice (prin trimiterea unei solicitări în scris furnizorului la adresa de e-mail [email protected]), sau poate solicita societății ștergerea imediată, efectivă și definitivă a datelor sale cu caracter personal, în așa fel încât profilul de utilizator al utilizatorului, existent la furnizor, va fi șters in intregime.

Informații suplimentare

În conformitate cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal, societatea are obligaţia de aproteja datele cu caracter personal ale utilizatorilor magazinului său online. Societatea nu va putea sub nici o formă,fără consimțământul explicit al utilizatorului,să furnizeze către terți datele cu caracter personal sau alte date ale acestuia, respectiv nu va permite accesul unei terțe persoane la datele cu caracter personal sau alte date ale utilizatorului, cu excepția cazului în care accesul este solicitat de către autoritățile de stat, iar o astfel de obligație este stabilită prin lege sau ca bună-credință, măsura fiind necesară pentru îndeplinireaprocedurilor în fața instanțelor sau a altor autorități de stat, cât și pentru protejarea și realizarea intereselor legitime ale societății.

Toate datele cu caracter personal și alte date furnizate de către utilizator în momentul înregistrării sale în magazinul online, precum și în momentul efectuării unei comenzi de achiziționare de produse, inclusiv cu conținutului comenzilor, vor fi protejate în conformitate cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal. Societatea nu va utiliza aceste date în scop care ar putea prejudicia în vreun fel utilizatorul sau o altă persoană implicată. Societatea nu va utiliza datele utilizatorilor în vederea trimiterii mesajelor promoționale sau a altor materiale promoționale nedorite, cu excepția anunțurilor promoționale la care se abonează utilizatorul,sau la care acesta consimte în mod explicit. Societatea poate utiliza datele în format anonimizat în rezumat,în scopul unor analize statistice. Confidențialitatea datelor cu caracter personal și a altor date ale utilizatorilor nu va fi încălcată sub nici o formă.

Societatea va gestiona datele cu caracter personal ale utilizatorilor în baza de date cu caracter personal doar atât timp cât este strict necesar pentru a putea fi atins scopul pentru care sunt colectarte și gestionate datele cu caracter personal.
Societatea va furniza serviciilor de livrare doar datele necesare livrării produselor achiziționate în magazinul online (datele destinatarului, adresa de livrare, numărul de telefon pentru anunțurile privind livrarea pachetului și/sau solutionarea problemelor de livrare, cât și adresa de poșta electronică pentru anunțurile privind statusul de livrare al pachetelor). În cazul în care va fi necesar, societatea va contacta utilizatorul prin poșta electronică, in vederea executarii achizitiei în magazinul online, iar la numărul de telefon de contact, numai în cazul în care a intervenit vreo problemă în magazinul online în cursul înregistrarii respectiv al achizitionarii.

Comunicarea

Furnizorul va contacta utilizatorul prin mijloacele de comunicare la distanță, numai în cazul în care, împotriva acestui fapt, utilizatorul nu se opune în mod explicit.
Mesajele de publicitate electronică și/sau mesajele SMS vor conține următoarele componente:
- vor fi marcate clar și neechivoc ca fiind mesaje publicitare,
- expeditorul va fi evidenţiat în mod clar, diversele acţiuni, promoții și alte tehnici comerciale, fiind marcate ca atare, iar condițiile de participare la acestea vor vi marcate în mod clar,
- modul de dezabonare de la primirea mesajelor publicitare va fi prezentat în mod clar,
- dorința utilizatorului de a nu primi mesaje publicitare, va fi respectată în mod explicit.


Modulele cookie-uri și publicitatea


Modulele cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt stocate pe computerul dvs. în momentul vizitei dvs. pe spaţiul nostru internet și nu vă afectează echipamentul hardware sau software-ul. Stocarea acestora este sub controlul complet al navigatorului internet al utilizatorului – în mod facultativ, acesta poate restricționa sau dezactiva stocarea modulelor cookie.

Modulele cookie nu sunt dăunătoare și sunt întotdeauna limitate în timp.

Utilizarea modulelor cookie în Uniunea Europeană (UE) este prevăzută în Directiva privind confidențialitatea și comunicațiile electronice 2002/58/CE, al carei articol privind utilizarea modulelor cookie și a tehnologiilor similare a fost modificat prin Directiva 136/2009.

În legislația slovenă, utilizarea modulelor cookie este stabilită de Legea privind comunicațiile electronice respectiv ZEKom-1 (Monitorul Oficial nr. 109/2012), iar articolul 157 al acesteia reprezintă temeiul juridic pentru protejarea confidențialității utilizatorilor de internet.
Pagina de internet www.pinkpanda.ro utilizează modulele cookie în vederea asigurăriifuncționalitătii paginii, acestea nestocând datele cu caracter personal, în schimb, urmăresc activitatea și interesul vizitatorilor, în scopul de a oferi o experiență de utilizator mai bună. Prin utilizarea paginii de internet, vizitatorii consimt la utilizarea acestora.

De ce sunt necesare modulele cookie?

Acestea sunt fundamentale pentru a asigura utilizatorului servicii de internet plăcute. Cu ajutorul modulelor cookie, interacțiunea dintre utilizatorul de internet și spaţiul internet este mai rapidă și mai simplă. Cu ajutorul acestora pagina de internet memorizează preferințele și experiențele persoanei, economisind, în acest mod, timpul și făcând navigarea pe spaţiile internet mai eficientă și mai plăcută.

La iniţierea fiecărei utilizări a magazinului online, societatea atribuie fiecărui utilizator un modul cookie, în vederea identificării, monitorizării coșului de cumpărături și asigurării trasabilității, acesta fiind stocat în memoria serverului doar pe durata vizitei magazinului online, urmândsă şteargă după o oră de inactivitate. Societatea poate stoca pe calculatorul personal al utilizatorului și unele module cookie permanente, cum ar fi, de exemplu, numărul de identificare al utilizatorului, în formă criptată, pentru identificarea la următoarea vizită a magazinului online sau a evaluării produselor, cu ajutorul căruia utilizatorul cunoaște elementele deja evaluate și, în mod indirect, modulele cookie ale serviciilor externe Google Analytics, acestea servind la analizarea vizitelor pe spaţiul internet. Societatea poate utiliza aceste date în format anonimizat în rezumat, în scopul unor analize statistice. În vederea asigurării securității pe internet, societatea colectează şi adresele IP prin care utilizatorii accesează la magazinul online.

Dezactivarea modulelor cookie

Puteți singuri alege dacă permiteți stocarea modulelor cookie pe dispozitivul dvs.. Setările modulelor cookie le puteți controla și modifica în navigatorul dvs. internet.

Pentru informațiile despre setările modulelor cookie, selectați navigatorul internet utilizat:
Chrome
Firefox
Opera
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Safari

Dacă modificați sau ștergeți fișierul cookie al navigatorului dvs. internet, modificați sau ajustați navigatorul internet sau dispozitivul dvs., probabil va trebui să dezactivați din nou modulele cookie. Procedura de gestionare și ștergere a modulelor cookie variază de la un navigator la altul. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți să consultați rubrica de ajutor a utilizatorilor a navigatorului. Urmărirea prin Google Analytics o puteți dezactiva si pe următorul  link. 

Modulele cookie utilizate pe acest spaţiul internet, sunt urmatoarele:

Cookie name
Scop
Durata
Societate
PHPSESSID

Providing a better user experience

current session

Konverzija d.o.o.

__cfduid

Content delivery network

1 year

Cloudflare

__zlcmid

Content delivery network

1 year

Cloudflare

_ga

Visit analytics

2 years

Google

_gat

Visit analytics

current session

Google

_gid

Visit analytics

1 day

Google

abproductimage

Providing a better user experience

1 year

Konverzija d.o.o.

checkoutversion

Providing a better user experience

1 year

Konverzija d.o.o.

cto_lwid

Providing a better user experience

13 months

Konverzija d.o.o.

discountsmenu_test

Providing a better user experience

1 year

Konverzija d.o.o.

fr

Providing a better user experience

3 months

facebook

optimizelyBuckets

Providing a better user experience

6 months

Optimizely

optimizelyEndUserId

Providing a better user experience

6 months

Optimizely

optimizelySegments

Providing a better user experience

6 months

Optimizely

optimizelyPendingLogEvents

Providing a better user experience

current session

Optimizely

promo_code_id

Providing a better user experience

1 year

Konverzija d.o.o.

user_firstvisit

Providing a better user experience

current session

Konverzija d.o.o.

user_pagesbrowsed

Providing a better user experience

current session

Konverzija d.o.o.

cookie_settings_set

Providing a better user experience

25 years

Konverzija d.o.o.

IDE

Integration of messages

doubleclick

_hjIncludedInSample

Providing a better user experience

current session

Konverzija d.o.o.

eid

Providing a better user experience

current session

Konverzija d.o.o.

uid

Analytics of the use of the online store

1 year

criteo.com

last_products_viewed

Providing a better user experience

1 year

Konverzija d.o.o.

atw_session

Providing a better user experience

current session

Konverzija d.o.o.

basket_id

Providing a better user experience of shopping cart

1 year

Konverzija d.o.o.

basket_items

Providing a better user experience of shopping cart

1 year

Konverzija d.o.o.

basket_updated_at

Providing a better user experience of shopping cart

1 year

Konverzija d.o.o.

initiate_checkout

Providing a better user experience of shopping cart

current session

Konverzija d.o.o.

user_firstproduct

Providing a better user experience

1 year

Konverzija d.o.o.

email_tag

Providing a better user experience

10 years

Konverzija d.o.o.

1P_JAR

Providing a better user experience

1 month

Google

CONSENT

Providing a better user experience

19 years

Google

KHcl0EuY7AKSMgfvHl7J5E7hPtK

Online payment

20 years

Paypal

LANG

Online payment

1 year

Paypal

NID

Providing unique user IDs for ads

6 months

Google

PYPF

Online payment

current session

paypal

X-PP-SILOVER

Online payment

current session

paypal

phone_tag

Providing a better user experience

10 years

Konverzija d.o.o.

ts

Providing a better user experience

1 year

Konverzija d.o.o.

tsrce

Providing a better user experience

1 year

Konverzija d.o.o.

x-csrf-jwt

Authentication

current session

Konverzija d.o.o.

x-pp-s

Providing a better user experience

current session

Konverzija d.o.o.

user_hash

Providing a better user experience

1 year

Konverzija d.o.o.

user_id

Providing a better user experience

1 year

Konverzija d.o.o.

test_cookie

Providing a better user experience

1 year

Konverzija d.o.o.


20. 01. 2022