Termeni si conditii

Termeni si conditii al magazinului on-line cu produse cosmetice PinkPanda.ro care este detinuta de catre compania Konverzija d.o.o, sunt efectuate in conformitate cu legea slovena privind protectia consumatorilor (ZVPot), precum si in baza recomandarilor Camerei de Comert Internationale si legii slovene de e-commerce.

Depozit central
Konverzija d.o.o.
Slovenčeva ulica 24
1000 Ljubljana
Slovenia

LIBRA INTERNET BANK S.A.
SWIFT: BRELROBUXXX
Numare de inregistrare: 6085822000
Inregistrat ca platitor de TVA in Romania: RO37263502 
Srg: 2011/51055 - 11.1.2012, Tribunal Judetean Celje
CEO: Tina Jan

Magazinul on-line PinkPanda.ro (denumit în continuare "PinkPanda.ro" sau "magazinul online") este operat de societatea Konverzija d.o.o. ( denimita in continuare "vanzator"). Atunci cand va conectați în sistemul PinkPanda.ro vizitatorul dobandește un nume de utilizator, care este egal cu adresa de e-mail si o parola. Numele utilizatorului si parola definesc utilizatorul in mod clar impreuna cu datele introduse de el. Procesul de comanda al consumatorilor este simplificat si asigura furnizorul de a proteja datele complete și utilizarea, in conformitate cu conditiile in care este de acord cu (potential) client. Vanzatorul asigura protejarea datelor utilizatorului si ofera proces de comanda simplificat si in acord cu Termenii si conditiile ale magazinului online. Termenii si conditiile includ activitatile operationale ale PinkPanda.de, drepturi de utilizator și relații de afaceri între furnizor și client.

Informaţii privind accesibilitatea

(Rezumatul legislatiei)
Vanzatorul este de acord sa permita clientului, în orice moment accesul la urmatoarele informatii:
 • identitatea companiei (denumirea si sediul, numarul de inregistrare)
 • date de contact pentru a lua rapid legatura cu vanzatorul (email)
 • principalele caracteristici ale produselor sau serviciilor (inclusiv servicii post-vanzare si garantii).
 • disponibilitatea produselor (fiecare produs sau serviciu care este oferit pe site ar trebui sa fie disponibile intr-un interval de timp rezonabil)
 • livrarea bunurilor sau prestarea serviciilor (tip, locatie si timpul de livrare).
 • toate preturile trebuie să fie în mod clar si neechivoc definite si trebuie sa fie clar daca acestea contin taxe si costuri de transport,
 • plata si livrare,
 • durata ofertei,
 • Perioada în care este inca posibil de a anula contractul, precum și condițiile de anulare. Conditii de retur, tip si costuri suplimentare privind transportul.
 • o explicație a procesului de plangere/sesizare, inclusiv toate informațiile cu privire la persoana de contact sau departamentul pentru legatura cu clienții.
 • Pentru motive justificate vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

Gama de produse

Produsele si stocurile oferite de PinkPanda.ro sunt actualizate in mod frecvent, iar daca un anumit produs nu este disponibil pe site, clientul poate sa primeasca informatii suplimentare utilizand adresa de e-mail oferita de vanzator [email protected]
Ne străduim să ne asigurăm că fotografiile produselor din magazinul nostru online sunt exacte și actualizate. Cu toate acestea,fotografiile au doar scop informativ și nu sunt obligatorii (de exemplu, ambalajul poate varia din cauza modificărilor aduse de producător, iar tonurile de culoare pot diferi din cauza setărilor ecranului etc.). Conținutul și ambalajul ofertelor noastre de pachete surpriză (Mystery Bag și Mystery Scoop) pot varia. Imaginile și videoclipurile cu conținutul și ambalajul acestor oferte de pachete sunt pur simbolice.

Modalitati de plata

Furnizorul va ofera urmatoarele metode de plata:

 • Plata prin card de credit sau debit si prin PayPal. Aceste tipuri de plati sunt procesate in valuta si taxe suplimentare, in aceasta privinta PinkPanda.ro nu este trasa la raspundere.
 • Ramburs la curier (momentul in care comanda va fi livrata). La plata ramburs se adauga taxa de livrare 12,99 Lei + 3,99 lei taxa ramburs. 

Pentru comenzile platite online, costul de transport este de 12,99 Lei.  Daca optati pentru plata ramburs, suma platita de client va fi de 3.99 Lei (plata ramburs) Pentru comenzi platite online costurile de transport sunt platite de catre client si sunt in valoare de 12,99 Lei daca plata este efectuata cu cardul si daca optati pentru plata ramburs, costul transportului va fi de 16, 98 Lei. Atenție: Aceste condiții și costurile de transport se aplică numai pentru teritoriul Romaniei. Comanda minima acceptata este de 74,99 Lei.
Puteti plasa comenzi cu plata ramburs de maxim 500 lei. In cazul in care comanda va depasi aceasta suma, plata va fi efectuata online (cu cardul sau PayPal).

Optiunea de a trimite comanda cu prioritate.

Comenzile cu prioritate vor fi ambalate si expediate mai repede catre firma de curierat, dar din cauza tranzitului international (folosim si firme de curierat externe), nu putem garanta ca toate comenzile cu aceasta optiune vor fi livrate mai rapid sau nu se pot confrunta cu unele intarzieri (din cauza conditiilor meteo, probleme tehnice, etc). Aceasta optiune face referire in principal la faptul ca pe plan intern, in procesul de logistica va avea cea mai mare prioritate in procesare si expediere. Costul pentru comanda cu prioritate este: 4.99 Lei

Dupa confirmarea comenzii fiecare cumparator primeste, de asemenea, factura electronică, la adresa pe care a introdus-o în timpul comenzii.
In cazul in care informatiile oferite de catre client sunt incorecte sau incomplete, iar comanda nu este livrata, PinkPanda.ro nu poate fi tras la raspundere pentru comenzi neonorate. In cazul in care un produs nu este pe stoc si nu se poate onora comanda, PinkPanda.ro este obligat sa informeze clientul in termen de 30 de zile calendaristice. 

Asigurare colet
Achiziționând de la noi clientul poate beneficia de asigurarea pachetului de 4,90 Lei. În caz de pierdere sau deteriorare a coletului, vă va asigura că un nou pachet vă este trimis înapoi cât mai curând posibil. In cazul in care pachetul a fost deja achitat si produsele nu mai sunt disponibile, se va face o rambursare.

Corectarea erorilor înainte de plasarea unei comenzi și modificarea comenzii

Clientul are opțiunea de a edita și corecta erorile din comanda sa în orice moment înainte de plasarea comenzii. Cea mai ușoară cale este să urmezi pașii coșului tau. Făcând click pe linkul „Vizualizați coșul dvs.”, acolo puteți elimina produsele făcând clic pe linkul din stânga de lângă produsul „x”, puteți, de asemenea, să schimbați sau să eliminați codul promoțional și/sau codul voucherului cadou. Pentru a adăuga cantități suplimentare de produs sau produse noi, puteți reveni oricând la magazinul online făcând clic pe logo-ul din stânga sus. Făcând clic pe „Adresa de e-mail” și „Datele tale” în meniul principal de navigare al coșului de cumpărături, acesta va fi pe intrare sau. editarea datelor dvs. Aici îți poți schimba datele după bunul plac. Făcând click pe „Metoda de plată” se poate schimba metoda de plată și alegerea curierului sau. servicii poștale. Până la 15 minute de la plasare, comanda poate fi modificată într-o anumită măsură prin trimiterea unei note prin link-ul din e-mailul pe care clientul îl primește la comanda. În acest fel, comanda rămâne în așteptare până când revizuim nota, astfel încât poate exista o expediere ulterioară. Verificam nota clientului în momentul procesării comenzii și îl contactăm dacă nota este neclară sau nu mai poate fi luată în considerare. Clientul ne poate trimite corectia si la adresa de e-mail [email protected] insa in acest caz comanda nu ramane in asteptare, astfel incat corectarea, daca comanda a fost deja procesata, nu poate fi luata in considerare. In cazul platii in avans (card sau PayPal), nu mai putem adauga/modifica produsele la comanda dupa finalizarea procesului de comanda. Pentru orice întrebări sau ajutor, vă stăm la dispoziție prin e-mail [email protected]

Preturi

Toate prețurile  includ TVA de 19% dacă nu este specificat in mod expres altfel. Preturile sunt valabile conform metodelor de plati mentionate mai sus si impreuna cu termenii si conditiile. Contractul de cumparare intre vanzator si client va fi inchis in momentul in care vanzatorul confirma comanda (clientul primeste un e-mail cu o confirmare a comenzii). Din acest moment, toate preturile si toate conditiile sunt fixe și valabile atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Nu este posibilă modificarea datelor clienților ulterior. Toate ofertele promotionale ale unei paginii sunt valabile pana la data indicata sau pana la epuizarea stocurilor disponibile. PinkPanda.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile de bunuri si servicii fara a alerta utilizatorii sau clientii lor.  

Persoanele cu varsta sub 18 nu au voie sa plaseze o comanda.

Coduri Promotionale

Din cand in cand trimitem cod promotional/e clientilor nostri care sunt abonati la Newsletter sau prin alte metode si canale.
Codurile promoționale ofera o multime de avantaje, fie un cadou sau reducere. Fiecare cod este întotdeauna valabil in limita de timp si/sau produs (specificata impreuna cu codul) ,si dupa, sau inaintea perioadei de valabilitate acest cod este invalid. Codul promotional se introduce in campul specificat in cosul clientului. Codurile promotionale nu se pot cumula - se poate folosi un singur cod pe comanda. Codul promoțional nu poate fi introdus, luat în considerare sau modificat ulterior după plasarea comenzii și după ce aceasta a fost trimisă. 

Retragerea din contract

În cazul contractelor la distanta, cumparatorul are dreptul de a anula contractul în termen de 14 zile de la achizitia produselor. (articolul nr. 43 din Legea privind protecția consumatorilor). Clientul doar trebuie sa notifice vanzatorul si fara sa-si motiveze decizia la adresa de email:   [email protected]

Cumparatorul trebuie sa returneze produsele in termen de 28 de zile de la notificarea privind rezilierea contractului si va suporta toate costurile directe de returnare la adresa: FAN Courier International (PINK PANDA)
VGP– A, Intravilan City and Conty Arad, street.DN69 FN, (VGP PARK), Cod postal: 310059, Telefon: 0723604193 


Dupa primirea produselor, potrivit legii, vanzatorul este obligat sa restituie cumparatorului valoarea produsului/produselor returnate. Costul privind expedierea produselor este suportat de catre cumparator.
Impreuna cu returnarea produselor, clientul este obligat sa ofere vanzatorului contul bancar (IBAN) si numele complet. 
 
Restituirea banilor se va face în termen de 14 zile de la primirea instiintarii privind anularea contractului.
Suma care o sa fie returnata este suma pe care clientul a platit-o pentru a intra in posesia produsului/produselor achizitionate (nu se pot returna costuri legate de transport).
Daca plata a fost efectuata prin contul PayPal nu putem returna diferenta de la conversia schimbului valutar deoarece acestea sunt regulile impuse de PayPal si se ghideaza dupa cursul valutar din ziua respectiva.
Produsele cumparate in set se pot returna doar daca setul este complet ( contine toate produsele livrate). 
Produsulele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate si insotite de accesoriile/cadourile cu care au fost livrate.
Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se accepta doar daca sunt sigilate. Formularele  1 și 2

Societatea isi rezerva dreptul de a se retrage din contract sau pana la procesarea comenzii, daca exista o eroare semnificativa in oferta. O eroare fundamentală include elemente pe baza cărora societatea nu ar fi de acord să încheie contractul. Erorile menționate includ și erori evidente de preț, care pot fi rezultatul unor probleme tehnice și de altă natură.
În cazul în care compania descoperă o eroare legată de prețul unui produs pe care cumpărătorul l-a comandat deja, cumpărătorul va fi anunțat despre eroare cât mai curând posibil prin e-mail. În acest caz, cumpărătorul va putea confirma comanda la prețul corect sau va putea anula comanda. In cazul in care nu este posibila contactarea cumparatorului in termenul convenit folosind adresa de e-mail pe care a furnizat-o la plasarea comenzii, compania va considera comanda anulata si va anunta cumparatorul prin e-mail.
În cazul în care clientul decide să anuleze comanda după ce a fost informat despre prețurile corecte ale produselor, dar a achitat în prealabil prețul produselor comandate, compania va oferi rambursarea integrală în cel mai scurt timp, dar nu mai mult de 14 zile. 

O adevărată eroare 

Eroarea este reală atunci când: 
 • articolul nu are caracteristicile necesare pentru utilizarea normală sau pentru comercializare, 
 • articolul nu are caracteristicile necesare utilizării pentru care cumpărătorul îl cumpără, dar care era cunoscut vânzătorului sau ar fi trebuit să fie cunoscut de acesta,
 • articolul nu are caracteristicile și calitățile care au fost convenite sau prescrise 
 • vânzătorul a livrat un articol care nu se potrivește cu modelul, cu excepția cazului în care modelul a fost afișat doar pentru notificare.

Cum se verifică un articol?
Se verifică cu un alt articol, fără defecte, de același tip, precum și cu declarațiile producătorului sau declarațiile despre articolul în sine.

Cum se rezolvă cu adevărat o eroare?
Cumpărătorul trebuie să ne notifice orice defect material împreună cu o descriere detaliată în termenul legal și, în același timp, să ne permită să inspectăm articolul sau să returnăm produsul sau o fotografie neechivocă a produsului (în funcție de articol, anunțați clientul în proces). 

Politica de confidentialitate

General

Compania se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor personale și confidențialitatea utilizatorilor magazinului online. Compania respectă confidențialitatea datelor personale și confidențialitatea utilizatorilor magazinului online și va face tot posibilul pentru a le proteja de orice încălcări și abuzuri.

Transmiterea datelor cu caracter personal ale utilizatorului către companie este în anumite cazuri necesară pentru ca operatorul în calitate de furnizor să își îndeplinească obligațiile contractuale față de utilizator. O listă a procesatorilor de date cu caracter personal pentru companie poate fi găsită aici. Furnizorul protejează permanent datele cu caracter personal colectate în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial al Republicii Slovenia, nr. 94/07) (ZVOP-1), Legea privind comunicațiile electronice (Monitorul Oficial al Republicii Slovenia, Nr. 109/12, 110/13, 40 / 14 - ZIN-B, 54/14 - Deciziile SUA, 81/15 și 40/17) și Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR). Furnizorul se obligă să protejeze permanent toate datele personale ale utilizatorului. Furnizorul va folosi datele personale exclusiv în scopul îndeplinirii comenzii (trimiterea de materiale informative, oferte, facturi) și alte comunicări necesare. În niciun caz datele utilizatorului nu vor fi transmise unor persoane neautorizate. De asemenea, utilizatorul este responsabil pentru protecția datelor cu caracter personal prin asigurarea securității numelui de utilizator și parolei sale. 

Comunicare

Utilizatorul este de acord ca furnizorul sa-l contacteze prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanța ( email, telefon).

Materialele promotionale se trimit utilizand email sau SMS si pot fi:
 • informatiile sunt oferite clar pentru utilizator;
 • Expeditorul va fi clar, vizibil
 • Diversele campanii, promotii si alte tehnici de marketing vor fi întotdeauna marcate ca atare, conditiile de participare vor fi raportate în mod clar,
 • Metoda de dezabonare va fi specificata in mod clar 
 • Se va respecta dorinta utilizatorului de a nu mai primi oferte

Proprietate intelectuala si industriala

Toate pozele de produse, materiale video, elemente grafice si alte materiale viziuale sau texte aflate pe magazinul online PinkPanda sunt obiecte de drepturi de autor si nu pot fi folosite doar daca nu este specificat in format scris. 
Brandul PinkPanda.ro si logo-ul sunt deținute de Konverzija d.o.o.

Reclamatii și dispute

Vanzatorul respecta legislatia in vigoare privind protectia consumatorilor. Vanzatorul se angajeaza sa respecte toate obligatiile sale si sa stabileasca un sistem eficient de gestionare al plangerilor. Reclamatiile trebuie trimise la adresa de e-mail: [email protected]
Vanzatorul trebuie să confirme ca a primit plangerea în termen de cinci zile lucratoare de la primirea plangerii, sa informeze clientul de timpul estimativ pentru rezolvare si mereu sa ofere informatii in privinta si statusul rezolvarii. Vanzatorul se angajeaza intotdeauna sa rezolve disputele într-un mod prietenos.In cazul in care factura nu corespunde cu ceea ce aveti in colet sau aveti un produs deteriorat/gresit ne puteti comunica in termen de 48 de ore de la primirea coletului. Daca acest termen va fi depasit, reclamatia nu va mai fi valabila.

Cadouri si coduri promoționale

Clientii fideli, abonati la newsletter sau altii care ne urmaresc prin alte canale pot primi regulat cadouri sau coduri promotionale. O astfel de actiune include si cadouri gratuite - un produs care este adaugat gratuit in livrarea unei comenzi. Un astfel de plan de promovare pentru a da un produs mic pentru toti clientii care achizitioneaza produsele totale de pret mai mare decat o anumită valoare. Valoarea si cadoul sunt intotdeauna prezentate in mod clar. Clientul singur decide daca vrea sa achizitioneze de, sau peste valoarea specificata. Daca clientul vrea sa returneze un produs sau toate produsele care fac parte din comanda cu care a primit cadoul, clientul trebuie sa returneze si produsul cadou. Daca clientul returneaza un produs fara care valoarea comenzii ramane sub pragul specificat pentru a primi cadoul, clientul trebuie sa returneze produsul cadoul. 

Cadourile si/sau produsele pe care clientii le primesc gratuit la plasarea unei comenzi nu pot fi returnate sau modificate. De asemenea, nu se poate solicita rambursarea banilor pentru produsele din Mystery Bag. Produsele din punga Mystery Bag sunt o surpriza si nu putem verifica continutul ei, tocmai din acest motiv, exista posibilitatea ca mai multe pungi sa contina aceleasi produse sau produse similare. De asemenea, in acest caz, nu poate fi returnat, schimbat si nu se poate cere plata ramburs pentru acesta.

Exemplu: Pentru a primi cadou clienul trebuie sa faca achizitii de peste 100 RON ( fara taxa si costuri suplimentare legate de livrare). Clientul decide sa faca achiztii de 120 RON. In termenul specificat in Termeni si conditii decide sa returneze un produs de 30 RON. Valoarea achizitiei scade la 90 RON si este sub pragul promotiei (100 RON) si respectiv clientul trebuie sa returneze si produsul cadou. 

Produsele cadou nu pot fi returnate si inlocuite cu contra valoarea lor.
Ne rezervăm dreptul de a modifica oferta

Forta majora

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru incalcarea obligatiilor sale contractuale daca un astfel de esec se datoreaza cazului de forta majora. Forta majora este un eveniment imprevizibil dincolo de controlul partilor, care nu poate fi evitat.

Competenta

Orice litigiu aparut intre client si PinkPanda.ro vor fi tratate în conformitate cu legislația slovenă si examinarea va avea loc in instantele competente din municipiul sloven Ljubljana.

Conform normelor legale, nu recunoaștem nici o entitate de soluționare extrajudiciară a litigiilor în materie de consum ca fiind competentă să soluţioneze unlitigiu în materie de consum care ar putea fi declanşat de către un consumator în conformitate cu Legea privind soluționarea extrajudiciară a litigiilor in materie de consum. O societate care, în calitate de furnizor de bunuri si servicii, ofera servicii de magazin electronic (magazin online) pe teritoriul Sloveniei, afișează pe pagina sa de internet o legătura (link) către platforma de soluționare online a litigiilor în materie de consum (SOL). Platforma este pusă la dispozițiaconsumatorilor prin link-ul de AICI.

Reglementarea menționată este prevăzută de Legea privind soluționarea extrajudiciară a litigiilor în materie de consum, de Regulamentul (UE) nr. 524/2013 al Parlamentului European și al Consiliului privind soluționarea online a litigiilor în materie de consum și de modificarea Regulamentului (CE) nr. 2016/2004 și a Directivei 2009/22/CE.

Protecţia datelor cu caracter personal

Generalități

Societatea se obligă să protejeze confidențialitatea datelor cu caracter personal și viaţa privată a utilizatorilormagazinelor online. Societatea va utiliza datele personale colectate exclusiv in scopul furnizării serviciilor oferite. Societatea respectă confidențialitatea datelor cu caracter personal și viaţa privată a utilizatorilor magazinelor online, motiv pentru care va face tot ceea ce este necesar pentru a le proteja impotriva oricăror forme de încălcare și de abuz. Datele cu caracter personal ale utilizatorilor este unul din domeniile cărora societatea le acordă o grijă și atenție deosebită, întrucât este conștientă de natura delicată a acestui domeniu.

În anumite cazuri, comunicarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului unei societăți este indispensabilă, astfel încât procesatorul, în calitate de furnizor, să-și poată îndeplini obligațiile contractuale față de utilizator.Lista cu datele procesate cu caracter personal ale companiei se afla  aici:
Furnizorul protejează în permanență datele cu caracter personal colectate, în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial al RS, nr. 94/07) (ZVOP-1), Legea privind comunicațiile electronice (Monitorul Oficial al RS nr. 109/12, 110/13, 40/14 - ZIN-B, 54/14 – decizia CC, 81/15 și 40/17) și Regulamentul general privind protecția datelor (din engleză General Data Protection Regulation – GDPR).

Utilizarea datelor cu caracter personal

În scopul furnizării serviciilor oferite, societatea colectează, gestionează, procesează și stochează următoarele date ale utilizatorului:
 • Numele si prenumele
 • Adresele de livrare
 • Numele societăţii respectiv denumirea persoanei juridice (în cazul în care utilizatorul este o persoană juridică)
 • Codul de Identificare Fiscală al persoanei juridice (în cazul în care utilizatorul este o persoană juridică)
 • Adresa de e-mail (numele de utilizator)
 • Parola în formă criptată
 • Numărul de telefon de contact
 • Alte date furnizate de către utilizator, în mod voluntar, în formularele magazinului
 • Alte date adăugate ulterior de către utilizator, în mod voluntar, în profilul său

Comenzi si livrare produse: Dacă decideți să cumpărați prin intermediul site-ului www.pinkpanda.ro , avem nevoie de anumite date pentru livrarea comenzii, fără de care nu ne putem îndeplini obligațiile, și anume livrarea comenzii dumneavoastră. Prelucrăm datele colectate în acest scop pe baza relației contractuale (cumpărare) pe care ați făcut-o în magazinul nostru online. Datele personale legate de comenzile și livrarea produselor sunt păstrate de Konverzija d.o.o. 10 ani de la perioada la care se referă ultima comandă a clientului, în conformitate cu prevederea privind păstrarea facturilor în temeiul articolului 86 din Legea privind taxa pe valoarea adăugată (ZDDV-1), cu excepția cazului în care există un alt temei legal pentru prelucrarea ulterioară a datelor personale. date. În acest scop, prelucrăm următoarele date personale:
 • Numele si prenumele 
 • Adresele de livrare
 • Detalii de contact (număr de telefon și e-mail) în scopul informării cu privire la eventualele modificări ale comenzii (confirmarea primirii comenzii, termenul de livrare, notificarea de livrare etc.)

Utilizarea diverselor instrumente de publicitate: Konverzija d.o.o. utilizează următoarele servicii pe baza unui interes legitim în publicitatea online: 
 • Meta Platforme - Oferim Meta Platforms Ireland Limited adresa ta de e-mail. Dacă nu ești membru al comunității Facebook și/sau Instagram, nu se întâmplă nimic cu informațiile tale. Meta Platforms nu ne oferă informații despre dacă sunteți sau nu membru. Pe baza acestui lucru, vă putem arăta reclame mai direcționate și personalizate. În setările profilului dvs. Facebook, puteți vedea dacă v-am inclus într-o astfel de promovare (fila „Setări de confidențialitate”, apoi „Setări” și „Anunțuri”) și să excludeți companii individuale din acest afișaj sau să vă schimbați consimțământul (fila „Agenții de publicitate”). Puteți verifica setările de mai sus la următorul link: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_pr...
 • Google Customer Match - Furnizăm adresa dvs. de e-mail dacă aveți o adresă de e-mail gmail.com. Dacă informațiile se potrivesc și nu v-ați opus unei astfel de reclame, Google se va asigura că primiți un anunț adaptat pentru dvs. Google vă permite să decideți singur dacă doriți să vedeți reclame personalizate. Dacă doriți să verificați dacă primiți anunțuri personalizate și/sau să vă modificați setările, puteți face acest lucru prin următorul link: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=ro.
 • Detalii de contact (numar de telefon si e-mail)
 • Istoricul cumparaturilor 

Executare, proceduri judiciare, inspecții: În scopul desfășurării procedurilor de executare împotriva produselor neplătite, dar preluate, proceduri judiciare și inspecții, compania Konverzija d.o.o. retine anumite date personale obținute în conformitate cu scopurile menționate mai sus.
În cazul executării silite, temeiul legal este un contract (cumparare) cu firma Konverzija d.o.o. și dreptul legal la executare. În cazul procedurilor judiciare și al inspecțiilor, însă, Konverzija d.o.o. responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu legea. Sunt prelucrate doar acele date personale prelucrate de Konverzija d.o.o. colectate în scopurile de mai sus și care sunt necesare pentru îndeplinirea scopului. Konverzija d.o.o. păstrează datele personale în acest scop până la expirarea termenului legal.

Jocuri cu premii: Konverzija d.o.o. prelucrează date personale în scopul desfășurării jocurilor cu premii. Întrucât acestea diferă unele de altele, datele privind scopul, stocarea și alte detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt incluse în condițiile de participare la tragerea la sorți.
În părțile care nu sunt prevăzute altfel în regulile jocurilor cu premii organizate de Konverzija d.o.o., această politică de confidențialitate se aplică și procesării datelor cu caracter personal în jocurile cu premii.
 
 Jurnalele istorice: Scopul acestor proceduri este de a asigura securitatea rețelei și a informațiilor, adică. să permită detectarea și prevenirea accesului neautorizat care poate pune în pericol disponibilitatea, integritatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal stocate sau transmise și securitatea serviciilor conexe accesate prin aceste rețele și sisteme. Konverzija d.o.o. prelucrează aceste date pentru a proteja interesele persoanelor fizice / vizitatorilor site-ului. Operatorul păstrează datele cu caracter personal până la atingerea scopului pentru care sunt colectate, dar nu mai mult de un an. În acest scop, operatorul prelucrează adresa IP și informațiile despre versiunea browserului. 

Dacă nu doriți o astfel de prelucrare, puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră. Consimțământul pentru stocarea, prelucrarea și transmiterea datelor cu caracter personal se obține de către companie prin încheierea unui contract între companie și utilizator (comandă depusă online), prin participarea la tombole sau prin ordonarea utilizatorului la știri. Utilizatorul permite companiei Konverzija d.o.o. să prelucreze și să stocheze datele cu caracter personal transmise în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal. Cu acordul dat, utilizatorul permite companiei Konverzija d.o.o., în calitate de operator al colectării datelor cu caracter personal, să prelucreze datele personale colectate în scopurile descrise mai sus. Datele colectate nu vor fi transmise terților. 

Datele menționate pot fi prelucrate de Konverzija d.o.o. pentru propriile nevoi până la revocarea consimțământului cu o solicitare de eliminare a datelor cu caracter personal din baza de date, în caz contrar doar atât timp cât este strict necesar pentru atingerea scopului pentru care au fost colectate datele. În timpul gestionării datelor cu caracter personal, persoana fizică are posibilitatea de a vizualiza și actualiza datele din baza de date la cerere.

Compania nu este responsabilă pentru corectitudinea, exhaustivitatea și actualitatea datelor introduse de utilizatori. 

Aplicarea politicii de confidențialitate

Conform Legii privind protecția datelor cu caracter personal, în cadrul societății protecția datelor cu caracter personal este reglementată prin Regulamentul privind protecția datelor cu caracter personal.
Tuturor angajaţilor societăţii pe bază de contract sau pe fracțiune de normă care au acces la datele cu caracter personal și alte date ale utilizatorilor, sunt aduse la cunostinţă dispozițiile Regulamentului privind protecția datelor cu caracter personal și a altor date, aceștia având obligația de a respecta dispozițiile privind protecția confidențialității datelor cu caracter personal și a vieţii private a utilizatorilor magazinului online. Obligația de a proteja datele cu caracter personal și alte date este valabilă pe o perioada nedeterminată, și după încetarea raporturilor de muncă cu societatea.

Utilizatorii înregistrați potînceta oricând să utilizeze magazinul online prin anularea înregistrarii. Acest lucru îl pot face printr-o declarație, în formă scrisă, de anulare a înregistrării. Înainte de prezentarea acestei declarații, utilizatorul trebuie să-și stingă toate obligațiile restante care decurg din titlu achizițiilor efectuate în magazinul online. Societatea va proteja confidențialitatea datelor cu caracter personal și viaţa privată a utilizatorilor magazinelor online în limitele politicii de confidențialitate, și în cazul anulării înregistrării.

Protejarea copiilor

Mesajele publicitare vor fi clar vizibile (luând în considerare vârsta) și vor fi separate în mod clar de jocuri și de competiții. Fiecare comunicație destinată copiilor va fi adecvată vârstei acestora și nu va abuza de încrederea copiilor, de lipsa de experiență sau de simțul loialității acestora. Furnizorul nu poate accepta o comandă de la cineva, despre care știe sau bănuiește că este un copil, fără a avea permisiunea explicită a părinților sau a tutorilor acestuia.

Furnizorul nu poate accepta nici un fel de date cu caracter personal privind copii, fără permisiunea expresă a părinților sau a tutorilor acestora. De asemenea, furnizorul nu poate dezvălui către terţi datele primite de la copii, cu excepția părinților respectiv a tutorilor acestora. Furnizorul nu poate oferi liberul acces la produsele sau serviciile dăunătoare copiilor.

Dreptul la informare şi la ştergerea datelor

Aveți dreptul de a primi informații privind datele dvs. cu caracter personal de care dispunem, precum și dreptul de a șterge aceste date. Dacă aveți întrebări legate de ștergerea, prelucrarea sau utilizarea datelor dvs., vă rugăm să contactați [email protected], sau să ne trimiteți o solicitare prin e-mail.
Konverzija, d.o.o.
ZA: Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov (DPO)
Slovenčeva ulica 24
1000 Ljubljana

Anunțuri privind statusul de livrare (a comenzii): Ne rezervăm dreptul de a vă anunța la numărul de telefon introdus în procedura de comandă, printr-un mesaj SMS, în momentul în care comanda dvs. a fost expediată și în cazul în care articolele nu au fost preluate in termen de 3 până la 7 zile. Dacă articolele nu au fost preluate în mai mult de 7 zile, ne rezervăm dreptul de a apela numărul de telefon comunicat, în semn ale unui memento pentru ridicarea articolelor. De asemenea, pe cumpărători îi informăm asupra statusului de livrare și prin mesajele electronice.

Anunțurile: după înscrierea la anunțuri, numele dvs., numărul de telefon și adresa electronică, vor fi utilizate, cu permisiunea dvs., în scopuri promoționale, până când vă veți dezabona de la anunțuri. Sunteți înscrişi la primirea de anunțuri numai în cazul în care, în momentul efectuării comenzii, veți selecta o căsuță specială care vă va permite înscrierea la anunțuri.

Din baza de anunțuri a destinatarului, vă puteți dezabona oricând printr-un mesaj către info@pinkpanda.ro sau [email protected]
Orice persoană, al cărei furnizor colectează, stochează și procesează datele cu caracter personal ale acesteia, are cu privire la aceste date următoarele drepturi:
 • Dreptul de a fi uitat - în cazul în care o persoană nu mai dorește ca datele sale cu caracter personal, pe care le stochează și prelucrează procesatorul, să mai fie prelucrate, și cu condiţia să nu existemotive legale pentru o stocare ulterioară a acestora, persoana poate oricând solicita operatorului ștergerea datelor sale.
 • Dreptul de a cunoaște perioada de stocare a datele cu caracter personal.
 • Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor, sau de a depune o reclamaţie
 • Dreptul la portabilitate – persoana, dacă dorește, poate solicita de la procesator furnizarea datelor cu caracter personal comunicate de către acesta, într-o formă structurată, utilizată pe scară largă și lizibilă.
 • Dreptul la o cale de atac și la sancțiuni - persoana are dreptul de a depune o reclamaţie la autoritatea de supraveghere, precum și dreptul la o cale de atac împotriva deciziei autorității de supraveghere, sau, în cazul inacțiunii autorității de supraveghere, dreptul la despăgubire și la răspundere contractuală.
 • Dreptul de a nu fi supus unor măsuri rezultate doar din profilare, analiză sau din previziuni prin utilizarea mijloacelor automatizate de prelucrare.
 • Dreptul de a-și retrage consimțământul - persoana are dreptul de a-și retrage consimțământul acordat pentru prelucrarea ulterioară a datelor cu caracter personal, îndeosebi în cazulvânzării directe.

Procedura exercitării drepturilor

Mi s-a adus la cunoștință faptul că toate solicitările menționate mai sus cu privire la exercitarea drepturilor legate de datele cu caracter personal, pot fi adresate în scris operatorului, și anume la adresa electronică [email protected].
Mi s-a adus la cunoștință faptul că, pentru necesitatea unei identificări fiabile, în cazul exercitării drepturilor legate de date cu caracter personal, operatorul îmi poate solicita informații suplimentare și poate refuza să acționeze doar în cazul în care acesta dovedește că nu mă poate identifica în mod fiabil.
Mi s-a adus la cunoștință faptul că, la prezentarea solicitării privind exercitarea drepturilor legate de datele cu caracter personal menționate mai sus, operatorul are obligația de a răspunde fără întârzieri nejustificate și nu mai târziu de o lună de la data primirii solicitării.
Societatea stochează datele cu caracter personal ale unei persoane până în momentul anulării consimțământului acordat pentru stocarea și prelucrarea datelor persoanei. Utilizatorul își poate retrage consimțământul pentru primirea mesajelor electronice (prin trimiterea unei solicitări în scris furnizorului la adresa de e-mail [email protected]), sau poate solicita societății ștergerea imediată, efectivă și definitivă a datelor sale cu caracter personal, în așa fel încât profilul de utilizator al utilizatorului, existent la furnizor, va fi șters in intregime.

Informații suplimentare

În conformitate cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal, societatea are obligaţia de aproteja datele cu caracter personal ale utilizatorilor magazinului său online. Societatea nu va putea sub nici o formă,fără consimțământul explicit al utilizatorului,să furnizeze către terți datele cu caracter personal sau alte date ale acestuia, respectiv nu va permite accesul unei terțe persoane la datele cu caracter personal sau alte date ale utilizatorului, cu excepția cazului în care accesul este solicitat de către autoritățile de stat, iar o astfel de obligație este stabilită prin lege sau ca bună-credință, măsura fiind necesară pentru îndeplinirea procedurilor în fața instanțelor sau a altor autorități de stat, cât și pentru protejarea și realizarea intereselor legitime ale societății.

Toate datele cu caracter personal și alte date furnizate de către utilizator în momentul înregistrării sale în magazinul online, precum și în momentul efectuării unei comenzi de achiziționare de produse, inclusiv cu conținutului comenzilor, vor fi protejate în conformitate cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal. Societatea nu va utiliza aceste date în scop care ar putea prejudicia în vreun fel utilizatorul sau o altă persoană implicată. Societatea nu va utiliza datele utilizatorilor în vederea trimiterii mesajelor promoționale sau a altor materiale promoționale nedorite, cu excepția anunțurilor promoționale la care se abonează utilizatorul,sau la care acesta consimte în mod explicit. Societatea poate utiliza datele în format anonimizat în rezumat,în scopul unor analize statistice. Confidențialitatea datelor cu caracter personal și a altor date ale utilizatorilor nu va fi încălcată sub nici o formă.

Societatea va gestiona datele cu caracter personal ale utilizatorilor în baza de date cu caracter personal doar atât timp cât este strict necesar pentru a putea fi atins scopul pentru care sunt colectarte și gestionate datele cu caracter personal.
Societatea va furniza serviciilor de livrare doar datele necesare livrării produselor achiziționate în magazinul online (datele destinatarului, adresa de livrare, numărul de telefon pentru anunțurile privind livrarea pachetului și/sau solutionarea problemelor de livrare, cât și adresa de poșta electronică pentru anunțurile privind statusul de livrare al pachetelor). În cazul în care va fi necesar, societatea va contacta utilizatorul prin poșta electronică, in vederea executarii achizitiei în magazinul online, iar la numărul de telefon de contact, numai în cazul în care a intervenit vreo problemă în magazinul online în cursul înregistrarii respectiv al achizitionarii.

Comunicarea

Furnizorul va contacta utilizatorul prin mijloacele de comunicare la distanță, numai în cazul în care, împotriva acestui fapt, utilizatorul nu se opune în mod explicit.
Mesajele de publicitate electronică și/sau mesajele SMS vor conține următoarele componente:
 • vor fi marcate clar și neechivoc ca fiind mesaje publicitare,
 • expeditorul va fi evidenţiat în mod clar,
 • diversele acţiuni, promoții și alte tehnici comerciale, fiind marcate ca atare, iar condițiile de participare la acestea vor fi marcate în mod clar,
 • modul de dezabonare de la primirea mesajelor publicitare va fi prezentat în mod clar,
 • dorința utilizatorului de a nu primi mesaje publicitare, va fi respectată în mod explicit.

Modulele cookie-uri și publicitatea

Modulele cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt stocate pe computerul dvs. în momentul vizitei dvs. pe spaţiul nostru internet și nu vă afectează echipamentul hardware sau software-ul. Stocarea acestora este sub controlul complet al navigatorului internet al utilizatorului – în mod facultativ, acesta poate restricționa sau dezactiva stocarea modulelor cookie.

Modulele cookie nu sunt dăunătoare și sunt întotdeauna limitate în timp.

Utilizarea modulelor cookie în Uniunea Europeană (UE) este prevăzută în Directiva privind confidențialitatea și comunicațiile electronice 2002/58/CE, al carei articol privind utilizarea modulelor cookie și a tehnologiilor similare a fost modificat prin Directiva 136/2009.

În legislația slovenă, utilizarea modulelor cookie este stabilită de Legea privind comunicațiile electronice respectiv ZEKom-1 (Monitorul Oficial nr. 109/2012), iar articolul 157 al acesteia reprezintă temeiul juridic pentru protejarea confidențialității utilizatorilor de internet.

Pagina de internet www.pinkpanda.ro utilizează modulele cookie în vederea asigurării funcționalitătii paginii, acestea nestocând datele cu caracter personal, în schimb, urmăresc activitatea și interesul vizitatorilor, în scopul de a oferi o experiență de utilizator mai bună. Prin utilizarea paginii de internet, vizitatorii consimt la utilizarea acestora.

De ce sunt necesare modulele cookie?

Acestea sunt fundamentale pentru a asigura utilizatorului servicii de internet plăcute. Cu ajutorul modulelor cookie, interacțiunea dintre utilizatorul de internet și spaţiul internet este mai rapidă și mai simplă. Cu ajutorul acestora pagina de internet memorizează preferințele și experiențele persoanei, economisind, în acest mod, timpul și făcând navigarea pe spaţiile internet mai eficientă și mai plăcută.

La iniţierea fiecărei utilizări a magazinului online, societatea atribuie fiecărui utilizator un modul cookie, în vederea identificării, monitorizării coșului de cumpărături și asigurării trasabilității, acesta fiind stocat în memoria serverului doar pe durata vizitei magazinului online, urmând să şteargă după o oră de inactivitate. Societatea poate stoca pe calculatorul personal al utilizatorului și unele module cookie permanente, cum ar fi, de exemplu, numărul de identificare al utilizatorului, în formă criptată, pentru identificarea la următoarea vizită a magazinului online sau a evaluării produselor, cu ajutorul căruia utilizatorul cunoaște elementele deja evaluate și, în mod indirect, modulele cookie ale serviciilor externe Google Analytics, acestea servind la analizarea vizitelor pe spaţiul internet. Societatea poate utiliza aceste date în format anonimizat în rezumat, în scopul unor analize statistice. În vederea asigurării securității pe internet, societatea colectează şi adresele IP prin care utilizatorii accesează la magazinul online.

Dezactivarea modulelor cookie

Puteți singuri alege dacă permiteți stocarea modulelor cookie pe dispozitivul dvs.. Setările modulelor cookie le puteți controla și modifica în navigatorul dvs. internet.

Pentru informațiile despre setările modulelor cookie, selectați navigatorul internet utilizat:
Chrome
Firefox
Opera
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Safari

Dacă modificați sau ștergeți fișierul cookie al navigatorului dvs. internet, modificați sau ajustați navigatorul internet sau dispozitivul dvs., probabil va trebui să dezactivați din nou modulele cookie. Procedura de gestionare și ștergere a modulelor cookie variază de la un navigator la altul. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți să consultați rubrica de ajutor a utilizatorilor a navigatorului. Urmărirea prin Google Analytics o puteți dezactiva si pe următorul  link. 

Modulele cookie utilizate pe acest spaţiul internet, sunt urmatoarele:

NumeScopDurataSocietate
PHPSESSIDPregatiti pentru o experienta mai bunaSesiunea curentăKonverzija d.o.o.
__cfduidContent Delivery Network1 anCloudflare
__zlcmidContent Delivery Network1 anCloudflare
_gaVizita analitica2 anGoogle
_gatVizita analiticaSesiunea curentăGoogle
_gidVizita analitica 1 ziGoogle
frPregatiti pentru o experienta mai buna3 lunifacebook
optimizelyBucketsPregatiti pentru o experienta mai buna6 luniOptimizely
optimizelyEndUserIdPregatiti pentru o experienta mai buna6 luniOptimizely
optimizelySegmentsPregatiti pentru o experienta mai buna6 luniOptimizely
optimizelyPendingLogEventsPregatiti pentru o experienta mai bunaSesiunea curentăOptimizely
promo_code_idPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
user_firstvisitPregatiti pentru o experienta mai bunaSesiunea curentă Konverzija d.o.o.
user_pagesbrowsedPregatiti pentru o experienta mai bunaSesiunea curentaKonverzija d.o.o.
cookie_settings_setPregatiti pentru o experienta mai buna25 aniKonverzija d.o.o.
IDEIntegrarea mesajelor13 lunidoubleclick
_hjIncludedInSample
Pregatiti pentru o experienta mai buna
Sesiunea curentăKonverzija d.o.o.
eidPregatiti pentru o experienta mai bunaSesiunea curentaKonverzija d.o.o.
uidAnaliza utilizarii magazinului online1 ancriteo.com
last_products_viewedPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
atw_sessionPregatiti pentru o experienta mai bunaSesiunea curentaKonverzija d.o.o.
basket_idPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
basket_itemsPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
basket_updated_atPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
basket_price_sumPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
basket_numPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
gift_cardsPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
promo_code_idPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
promo_code_last_update_timePregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
promo_code_attempts_uniquePregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
initiate_checkoutPregatiti pentru o experienta mai bunaSesiunea curentaKonverzija d.o.o.
user_firstproductPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
user_secondproduct
email_tagPregatiti pentru o experienta mai buna10 aniKonverzija d.o.o.
email_tag_hashPregatiti pentru o experienta mai buna10 aniKonverzija d.o.o.
email_tag_hash_sha256Pregatiti pentru o experienta mai buna10 aniKonverzija d.o.o.
1P_JARPregatiti pentru o experienta mai buna1 lunaGoogle
CONSENTPregatiti pentru o experienta mai buna19 aniGoogle
KHcl0EuY7AKSMgfvHl7J5E7hPtKPlata online20 aniPaypal
LANGPlata online1 anPaypal
NIDFurnizați ID-uri de utilizator unice pentru anunțuri
6 luniGoogle
PYPFPlata onlineSesiunea curentapaypal
X-PP-SILOVERPlata onlineSesiunea curentapaypal
phone_tagPregatiti pentru o experienta mai buna10 aniKonverzija d.o.o.
tsPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
tsrcePregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
x-csrf-jwtAutentificareSesiunea curentaKonverzija d.o.o.
x-pp-sPregatiti pentru o experienta mai bunaSesiunea curentaKonverzija d.o.o.
user_hashPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
user_idPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
user_wishlistPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
dump_product_shownPregatiti pentru o experienta mai buna1 ziKonverzija d.o.o.
disable_pcsPregatiti pentru o experienta mai buna30 de zileKonverzija d.o.o.
disable_ccsPregatiti pentru o experienta mai buna30 de zileKonverzija d.o.o.
disable_codPregatiti pentru o experienta mai buna30 de zileKonverzija d.o.o.
disable_fb_eventsPregatiti pentru o experienta mai buna10 aniKonverzija d.o.o.
order_bump_productPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
signup-popup-shownPregatiti pentru o experienta mai buna1 săptămânăKonverzija d.o.o.
cart_cross_sell_itemsPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
product_cross_sell_itemsPregatiti pentru o experienta mai buna1 anKonverzija d.o.o.
notification_barPregatiti pentru o experienta mai buna48 de zileKonverzija d.o.o.
browser_support_webpPregatiti pentru o experienta mai bunaPentru totdeaunaKonverzija d.o.o.
checkout_userdataPregatiti pentru o experienta mai buna5 aniKonverzija d.o.o.
first_contactPregatiti pentru o experienta mai buna10 aniKonverzija d.o.o.
last_contactPregatiti pentru o experienta mai buna10 aniKonverzija d.o.o.
vip_seletionPregatiti pentru o experienta mai buna45 de zileKonverzija d.o.o.
downsell_shownO experiență utilizator mai bună5 zileKonverzija d.o.o.
downsell_productO experiență utilizator mai bună1 anKonverzija d.o.o.
utm_termAnaliza utilizarii magazinului online1 anKonverzija d.o.o.
utm_idAnaliza utilizarii magazinului online1 anKonverzija d.o.o.
utrackAnaliza utilizarii magazinului online1 anKonverzija d.o.o.
atw_sessionAnaliza utilizarii magazinului online1 anKonverzija d.o.o.
_cf_bmAnaliza utilizarii magazinului online30 minuteVimeo
vuidAnaliza utilizarii magazinului online2 aniVimeo
playerPregatiti pentru o experienta mai buna1 anVimeo
30. 05. 2024