Cosul meu Cosul tau este gol

Termeni si conditii

Termeni si conditii 

Termeni si conditii al magazinului on-line cu produse cosmetice PinkPanda.ro care este detinuta de catre compania Konverzija d.o.o, sunt efectuate in conformitate cu legea slovena privind protectia consumatorilor (ZVPot), precum si in baza recomandarilor Camerei de Comert Internationale si legii slovene de e-commerce.

Informatii despre companie.

Konverzija d.o.o.
Stegne 13 a
1000 Ljubljana

IBAN SI56 0317 6100 0357 473 (SKB)
Numare de inregistrare: 6085822000
Inregistrat ca platitor de TVA in Romania: RO37263502 
Srg: 2011/51055 - 11.1.2012Magazinul on-line PinkPanda.ro (denumit în continuare "PinkPanda.ro" sau "magazinul online") este operat de societatea Konverzija d.o.o. ( denimita in continuare "vanzator"). Atunci cand va conectați în sistemul PinkPanda.ro vizitatorul dobandește un nume de utilizator, care este egal cu adresa de e-mail si o parola. Numele utilizatorului si parola definesc utilizatorul in mod clar impreuna cu datele introduse de el. Procesul de comanda al consumatorilor este simplificat si asigura furnizorul de a proteja datele complete și utilizarea, in conformitate cu conditiile in care este de acord cu (potential) client. Vanzatorul asigura protejarea datelor utilizatorului si ofera proces de comanda simplificat si in acord cu Termenii si conditiile ale magazinului online. Termenii si conditiile includ activitatile operationale ale PinkPanda.de, drepturi de utilizator și relații de afaceri între furnizor și client.

Informaţii privind accesibilitatea


(Rezumatul legislatiei)
Vanzatorul este de acord sa permita clientului, în orice moment accesul la urmatoarele informatii:
a) identitatea companiei (denumirea si sediul, numarul de inregistrare)
b) date de contact pentru a lua rapid legatura cu vanzatorul (email)
c) principalele caracteristici ale produselor sau serviciilor (inclusiv servicii post-vanzare si garantii).
d) disponibilitatea produselor (fiecare produs sau serviciu care este oferit pe site ar trebui sa fie disponibile intr-un interval de timp rezonabil)
e) livrarea bunurilor sau prestarea serviciilor (tip, locatie si timpul de livrare).
f) toate preturile trebuie să fie în mod clar si neechivoc definite si trebuie sa fie clar daca acestea contin taxe si costuri de transport,
g) plata si livrare,
h) durata ofertei,
i) Perioada în care este inca posibil de a anula contractul, precum și condițiile de anulare. Conditii de retur, tip si costuri suplimentare privind transportul.
j) o explicație a procesului de plangere/sesizare, inclusiv toate informațiile cu privire la persoana de contact sau departamentul pentru legatura cu clienții.
Pentru motive justificate vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii.


Gama de produse

Produsele si stocurile oferite de PinkPanda.ro sunt actualizate in mod frecvent, iar daca un anumit produs nu este disponibil pe site, clientul poate sa primeasca informatii suplimentare utilizand adresa de e-mail oferita de vanzator.
Toate pozele de pe site-ul nostru sunt cu titlu de prezentare. Din cauza luminii si tehnologiei de afisare, aspectul real al produselor si in special culorile acestora poate fi diferit.

Modalitati de plata

Furnizorul va ofera urmatoarele metode de plata:

- Plata prin card de credit sau debit si prin PayPal. Aceste tipuri de plati sunt procesate in valuta si taxe suplimentare, in aceasta privinta PinkPanda.ro nu este trasa la raspundere.
- Ramburs la curier (momentul in care comanda va fi livrata)
-Plata prin proforma. Dovada platii se poate trimite pe adresa noastra de e-mail [email protected] Aveti la dispozitie un termen de 7 zile sa platiti proforma - daca nu este achitata in 7 zile, comanda dvs. va fi anulata automat.


Pentru comenzi cu valoarea (cu TVA) peste 199.99 RON, costul de transport este GRATUIT pentru client. 
Pentru comenzi sub valoare (cu TVA) sub 199,98 RON costurile de transport sunt platite de catre client si sunt in valoare de 14,99 RON. 
Atenție: Aceste condiții și costurile de transport se aplică numai pentru teritoriul Romaniei.
Comanda minima acceptata este de 45,00 RON.
Dupa confirmarea comenzii fiecare cumparator primeste, de asemenea, factura electronică, la adresa pe care a introdus-o în timpul comenzii.
In cazul in care informatiile oferite de catre client sunt incorecte sau incomplete, iar comanda nu este livrata, PinkPanda.ro nu poate fi tras la raspundere pentru comenzi neonorate. In cazul in care un produs nu este pe stoc si nu se poate onora comanda, PinkPanda.ro este obligat sa informeze clientul in termen de 30 de zile calendaristice. 


Preturi

Toate prețurile  includ TVA de 19% dacă nu este specificat in mod expres altfel. Preturile sunt valabile conform metodelor de plati mentionate mai sus si impreuna cu termenii si conditiile. Contractul de cumparare intre vanzator si client va fi inchis in momentul in care vanzatorul confirma comanda (clientul primeste un e-mail cu o confirmare a comenzii). Din acest moment, toate preturile si toate conditiile sunt fixe și valabile atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Toate ofertele promotionale ale unei paginii sunt valabile pana la data indicata sau pana la epuizarea stocurilor disponibile. PinkPanda.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile de bunuri si servicii fara a alerta utilizatorii sau clientii lor.

Coduri Promotionale

Din cand in cand trimitem cod promotional/e clientilor nostri care sunt abonati la Newsletter sau prin alte metode si canale.
Codurile promoționale ofera o multime de avantaje, fie un cadou sau reducere. Fiecare cod este întotdeauna valabil in limita de timp si/sau produs (specificata impreuna cu codul) ,si dupa, sau inaintea perioadei de valabilitate acest cod este invalid. Codul promotional se introduce in campul specificat in cosul clientului. Codurile promotionale nu se pot cumula - se poate folosi un singur cod pe comanda. 
Codurile promotionale nu se pot aplica la urmatoarele branduri: CATRICE, essence, Sigma Beauty, Alterna, Olaplex si Practk.Retragerea din contract


În cazul contractelor la distanta, cumparatorul are dreptul de a anula contractul în termen de 14 zile de la achizitia produselor. (articolul nr. 43 din Legea privind protecția consumatorilor). Clientul doar trebuie sa notifice vanzatorul si fara sa-si motiveze decizia la adresa de email:[email protected]

Cumparatorul trebuie sa returneze produsele in termen de 28 de zile de la notificarea privind rezilierea contractului si va suporta toate costurile directe de returnare la adresa: Sos. Arad - Iratos FN, Arad, Numar de telefon: 0740272269, in atentia: KONVERZIJA D.O.O, Depozit DPD ARAD


Dupa primirea produselor, potrivit legii, vanzatorul este obligat sa restituie cumparatorului valoarea produsului/produselor returnate. Costul privind expedierea produselor este suportat de catre cumparator.
Impreuna cu returnarea produselor, clientul este obligat sa ofere vanzatorului contul bancar (IBAN) si numele complet. 
 
Restituirea banilor se va face în termen de 14 zile de la primirea instiintarii privind anularea contractului.
Suma care o sa fie returnata este suma pe care clientul a platit-o pentru a intra in posesia produsului/produselor achizitionate (nu se pot returna costuri legate de transport).

Produsele cumparate in set se pot returna doar daca setul este complet ( contine toate produsele livrate). 
Produsulele trebuie sa fiu in aceeasi stare in care au fost livrate si insotite de accesoriile/cadourile cu care au fost livrate.
Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se accepta doar daca sunt sigilate. Formularele 1 și 2Politica de confidentialitate

Vanzatorul este obligat sa protejeze toate datele personale ale cumparatorului.

Vanzatorul va utiliza datele personale ale cumparatorului doar pentru îndeplinirea scopului cu care ele sunt oferite ( livrarea produselor/serviciilor achizitionate, livrarea, newslettere informative si promotionale, emiterea facturii) și alte forme de comunicare necesare.
Datele cumparatorului nu vor fi oferite/dezvaluite persoanelor neautorizate.

Comunicare

Utilizatorul este de acord ca furnizorul sa-l contacteze prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanța ( email, telefon).

Materialele promotionale se trimit utilizand email sau SMS si pot fi:
- materiale care sunt specificate ca materiale publicitare;
- informatiile sunt oferite clar pentru utilizator;
- diversele campanii, promotii si alte tehnici de marketing vor fi întotdeauna marcate ca atare, conditiile de participare vor fi raportate în mod clar,
- utilizatorul este drept de a refuza/anula primirea acestei notificari ( email sau SMS); Vanzatorul va respecta dorința cumpărătorului de a nu primi mesaje promoționale.Proprietate intelectuala si industriala

Toate pozele de produse, materiale video, elemente grafice si alte materiale viziuale sau texte aflate pe magazinul online PinkPanda sunt obiecte de drepturi de autor si nu pot fi folosite doar daca nu este specificat in format scris. 
Brandul PinkPanda.ro si logo-ul sunt deținute de Konverzija d.o.o.

Reclamatii și dispute

Vanzatorul respecta legislatia in vigoare privind protectia consumatorilor. Vanzatorul se angajeaza sa respecte toate obligatiile sale si sa stabileasca un sistem eficient de gestionare al plangerilor. Reclamatiile trebuie trimise la adresa de e-mail: [email protected]
Vanzatorul trebuie să confirme ca a primit plangerea în termen de cinci zile lucratoare de la primirea plangerii, sa informeze clientul de timpul estimativ pentru rezolvare si mereu sa ofere informatii in privinta si statusul rezolvarii. Vanzatorul se angajeaza intotdeauna sa rezolve disputele într-un mod prietenos.In cazul in care factura nu corespunde cu ceea ce aveti in colet sau aveti un produs deteriorat/gresit ne puteti comunica in termen de 48 de ore de la primirea coletului. Daca acest termen va fi depasit, reclamatia nu va mai fi valabila.


Cadouri si coduri promoționale


Clientii fideli, abonati la newsletter sau altii care ne urmaresc prin alte canale pot primi regulat cadouri sau coduri promotionale. O astfel de actiune include si cadouri gratuite - un produs care este adaugat gratuit in livrarea unei comenzi. Un astfel de plan de promovare pentru a da un produs mic pentru toti clientii care achizitioneaza produsele totale de pret mai mare decat o anumită valoare. Valoarea si cadoul sunt intotdeauna prezentate in mod clar. Clientul singur decide daca vrea sa achizitioneze de, sau peste valoarea specificata. Daca clientul vrea sa returneze un produs sau toate produsele care fac parte din comanda cu care a primit cadoul, clientul trebuie sa returneze si produsul cadou. Daca clientul returneaza un produs fara care valoarea comenzii ramane sub pragul specificat pentru a primi cadoul, clientul trebuie sa returneze produsul cadoul. 

Cadourile si/sau produsele pe care clientii le primesc gratuit la plasarea unei comenzi nu pot fi returnate sau modificate. De asemenea, nu se poate solicita rambursarea banilor pentru produsele din Mystery Bag. Produsele din punga Mystery Bag sunt o surpriza si nu putem verifica continutul ei, tocmai din acest motiv, exista posibilitatea ca mai multe pungi sa contina aceleasi produse sau produse similare. De asemenea, in acest caz, nu poate fi returnat, schimbat si nu se poate cere plata ramburs pentru acesta.

Exemplu: Pentru a primi cadou clienul trebuie sa faca achizitii de peste 100 RON ( fara taxa si costuri suplimentare legate de livrare). Clientul decide sa faca achiztii de 120 RON. In termenul specificat in Termeni si conditii decide sa returneze un produs de 30 RON. Valoarea achizitiei scade la 90 RON si este sub pragul promotiei (100 RON) si respectiv clientul trebuie sa returneze si produsul cadou. Pentru a nu pierde produsul cadou clientul poate sa aleaga optiunea de a inlocui produsul sau schimba cu altul in aceleasi valoare.

Produsele cadou nu pot fi returnate si inlocuite cu contra valoarea lor.


Notificari si Newsletter 


Prin abonarea la newsletter sau inregistrarea unei comenzi pe www.pinkpanda.ro  clientul este de acord să primeasca stiri, informatii despre produse sau oferte noi, sau alte informatii promotionale. Vanzatorul este de acord sa nu abuzeze sau sa transmita adresa de e-mail catre terte parti. Cumparatorul se poate dezabona de la primirea newsletter-ului in orice moment.

   Forta majora
 
Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru incalcarea obligatiilor sale contractuale daca un astfel de esec se datoreaza cazului de forta majora. Forta majora este un eveniment imprevizibil dincolo de controlul partilor, care nu poate fi evitat.


Competenta

Orice litigiu aparut intre client si PinkPanda.ro vor fi tratate în conformitate cu legislația slovenă si examinarea va avea loc in instantele competente din municipiul sloven Ljubljana
25. 05. 2018